Powroty z urlopu są ciężkie, szczególnie kiedy od razu przygniata ilość pracy. Ale nie ma to jak pożywny obiad, to podstawa. Nie boję się używać półproduktów, które stanowią bazę pysznych dań. Pokażę Wam jak zamienić paczkę gotowych gnocchi w pyszne i pożywne danie. Gnocchi z cukinią to wspaniały i błyskawiczny obiad. Kolorowy, pełnowartościowy i tak smaczny!
Kiedy nie macie czasu, nie musicie rezygnować z pysznego obiadu. Gnocchi, ale sprawdzą się też nasze kopytka, są świetną bazą do wielu dań. Wystarczy dodać nieco warzyw i Parmezanu i obiad gotowy. Gwarantuję Wam, w ciągu piętnastu minut, będziecie mieli zdrowy i pożywny obiad. Bo zdrowe, nie znaczy przecież niesmaczne. Bo ekspresowo, nie znaczy bezwartościowo. W jesienne dani, czuję, że muszę bardziej zadbać o swoją dietę. Ale z drugiej strony, moja doba dalej ma tylko 24 godziny. Z czego ogrom czasu zajmuje praca i dojazdy do niej. Dlatego szukam patentów na szybkie, i zdrowe gotowanie. Myślę, że to danie, będzie inspiracją na wiele zabieganych dni, w środku tygodnia.
Po powrocie do Polski, zmiana klimatu i prawdziwa jesień, uderzyła mnie w twarz i zaczynam mieć katar. Na razie popijam dużo herbaty z sokiem z czarnego bzu i miksturę od teściowej, czyli miks soku z imbiru, miodu i cytryny. I mam nadzieję, że szybko wszystko minie!
Kochani, dużo zdrówka i smacznych obiadów. Mam nadzieję, że gnocchi z cukinią będzie Wam smakować.
Bardzo apetycznie 🙂 życzę zdrówka 🙂
Nigdy nie robiłam. Jestem chętna żeby spróbować
bardzo polecam!
🙂
Pyszny pomysł na gnocchi 😀
🙂
Proste a jakie kolorowe i apetyczne danie. Nie daj się chorobie! 😘
🙂
Super pomysł na gnocchi. Bardzo smacznie się prezentuje. 🙂
dziękuję!
niestety nie moje smaki:)
bywa:)